ÅK MED OSS TILL ALMEDALEN!

Varje år färgar vi Almedalen lite mer rosa genom att åka till Almedalen. Där debatterar vi politik, kampanjar, arrangerar egna seminarier och skapar mötesplatser för unga feminister. 

Under resan erbjuds du som medlem en inledande workshop om Unga Feministers politik, tips för att maximera sin vistelse på Almedalsveckan samt förberedelser inför vår kampanj som vi gemensamt driver under veckan. Du bor även tillsammans med delegationen, medlemssamordnarna och nationella styrelsen, precis utanför Ringmuren. Vi kommer bo i sovsalar med tio personer i varje rum. Det finns tillgång till duschar i den närliggande idrottsbyggnaden. Lokalerna är tillgänglighetsanpassade. Unga Feminister arrangerar även ett ekonomingel som vi ser fram emot att se dig på! Hela veckan avslutar vi dessutom med en gemensam aktivitet.

På plats under veckan kommer vi att ha två medlemssamordnare. Dessa ansvarar för samordning, säkerhet och logistik för medlemsdelegationen så att du ska känna dig trygg och inkluderad under hela veckan.

Praktisk information

Avresa: 3 juli kl 8:15 från Stockholms central.
Hemkomst: 8 juli kl 22:00 till Stockholms central.

Priser:
13-18 år: 1000 kr
19-25 år: 1375 kr

I priset ingår resa tur och retur, boende och häng med Unga Feminister under hela veckan. 
Kostnadsfri avanmälan innan 16:e maj. Vid avanmälan efter sista anmälningsdag debiteras hela avgiften.

Sista anmälningsdag är 16 maj.