Vad vi har att se fram emot!

Bloggens innehåll kommit upp i diskussioner hos Unga Feminister och vi känner att vi vill ta tillvara på all feedback som vi fått, och utveckla innehållet med hjälp av denna för att skapa Sveriges bästa feministiska blogg.  För att åstadkomma detta känner vi att det behövs en större variation i innehållet som publiceras. Vill du vara med och hjälpa till, har synpunkter eller tankar och idéer uppskattar vi om ni slänger iväg ett mail till redaktionen@ungafeminister.se!

Vi kommer inom kort att publicera den första i en rad av intervjuer här på bloggen. Dessa intervjuer kommer att pigga upp genom att ställa relevanta frågor till ett flertal olika personer som vi tycker om, och som inspirerar oss! Bland de intervjuer vi kommer publicera finns bland annat en med den begåvade konstnären Julia Herskovits, som bland mycket annat regisserat och skrivit manus till kortfilmen Frau Berliner Mauer, och som nu studerar sitt tredje år på Gerrit Rietveld Academie, inom fri konst.

Vi kommer även att publicera artiklar om Malala Yousafzai och flickors rätt till utbildning, normbrytande modevisningar under Paris modevecka och hur sexualundervisning i skolan kan utvecklas åt rätt håll.  Som alltid när det gäller Unga Feminister, så går vi en spännande framtid till mötes!