Bloggnyheter och tips från Unga Feminister!

Som ni säkert har noterat så har bloggen svalnat lite gällande inläggsstatistiken. Vi kan se det som en konstpaus mellan inläggen med temat ”Varför jag är feminist” och de spännande intervjuer som det jobbas på för tillfället, som kommer börja publiceras här inom en snar framtid. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge sägs det ju, och i detta fall tror vi att det stämmer. Som alltid när det gäller Unga Feminister, så har vi otroligt mycket roligt och spännande att se fram emot! 

Vi vill även passa på att bjuda på en ny musikupplevelse, nämligen Museum of Bellas Artes debutalbum Pieces. Museum of Bellas Artes, eller MBA förkortat, har tidigare släppt hits som blivit hyllade i såväl Svenska Dagbladet som på internationella musikbloggar. De är även bra förebilder och fina människor, som inpirerar oss i vardagen. Klicka på bilden ovan för att komma till deras album på Spotify! Du kan även köpa albumet i iTunes store och utvalda skivbutiker!

Glöm inte att det bara är fem dagar kvar innan försäljningen av våra fina tygväskor upphör. Väskorna är prydda med en fin illustration föreställandes Frida Kahlo, som är ett sammarbete mellan tre av våra fina medlemmar. Skaffa en du med, och visa ditt stöd för feminismen!