UNG OCH ROSA - FEMINISTISKT INITIATIVS VALKICKOFF

"Hur ser vår valstrategi ut och hur kan vi driva en kreativ valrörelse? Vilka kommuner går till val och vilken politik ska vi driva på lokal nivå? Hur mycket rasism tål sverige och vad är en feministisk bostadspolitik? Vi har just tredubblat vårt medlemsantal, hur gör vi om det? Vad är på gång i Fi och Unga feminister? Anmäl dig till valkickoffen idag för att få svar!"

Feministiskt initiativ har under helgen 7-8 december valkickoff i Stockholm där feminister från hela landet samlas! Vi tror att det kommer bli en helgrym helg och på söndagen när Unga Feminister tar plats på schemat, kommer vi ta fram en strategiplan för hur vår roll i valrörelsen kommer att se ut och hur vi når förstagångsväljare. Spännande, eller hur? Unga Feminister ser sin roll i valrörelsen som en mycket viktig faktor där vi når ut till förstagångsväljare. 

 

Deltagande kostar mellan 100-200 kronor och du betalar innan den 1 december. 

Se hela programmet här: http://feministisktinitiativ.se/downloads/grasrot/fi_valkickoff_7-8_december_2013.pdf