Homeparty med Soraya Post!

Gülsen och Linnea är två klockrena personer som vill sprida deras anordning med homepartyt för Soraya Post! Spana in och anmäl er till detta! 

Välkommen till ett politiskt homeparty med EU-toppkandidaten och MR-experten Soraya Post  den 25 april  klockan 18.00 i Stockholm. https://m.facebook.com/events/670029583062014

Soraya har mångårig erfarenhet av arbete som MR-strateg med fokus på romers rättigheter i Sverige och Europa. Soraya har genom sitt aktivistiska arbete enat romska kvinnor i flera olika europeiska forum. Hon sitter som sakkunnig och expert i allt från EU-kommissionen till Länsstyrelsen. Hon har drivit MR-frågan på hög internationell nivå inom OSSE (Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa), EU-parlamentet, Europarådet och FRA (Fundamental Rights Agency). Soraya har stort förtroende bland romer och är deras språkrör såväl nationellt som internationellt, nu senast i samband med Skånepolisens register över svenska romer. 

Nu har du möjlighet att gå på homeparty med Soraya Post i Stockholm! 
Hashtag för eventet är #SorayaiSthlm :) 

ANMÄLNING 
Homepartyt är öppet för alla och gratis men kommer ha ett begränsat antal platser.  Anmälan sker via detta formulär  http://korta.nu/sorayaisthlm . 
Sista anmälningsdag:  16/4 . 

TILLGÄNGLIGHET 
Vi vill tillgängliggöra homepartyt för dem som deltar, och tar emot all hjälp och tips för att förverkliga detta ♥ Lokalen är tillgänglig för rullstolsburna, hiss finns. Platser i första raden kommer att reserveras för personer med specifika behov om så behövs. Homepartyt kommer att hållas på svenska. 

ARRANGÖRER OCH KONTAKT 
Undrar ni över något, vill hjälpa till, har ett behov eller något annat viktigt som vi behöver ha i åtanke, hör av er till arrangörerna. 
Vi som har tagit initiativet och arrangerar homepartyt gör det ideellt och i form av privatpersoner, i syfte att sprida Soraya Posts ord och FI:s politik till (ännu) flera personer. 

♀ Feministiska hälsningar ♀ 
Gülsen och Linnea, initiativtagare, arrangörer och kontaktpersoner. 

Med reservation för ändringar och uppdateringar, och att bli starstruckad av Soraya Post. 

BONUS 
Fika finns att köpa på plats till en billig peng, all försäljning går till F!s valfond. Den som vill donera mer eller bli medlem i F! har också möjlighet till det på plats. Enbart kontanter.