1 MAJ!

STOCKHOLM// 15:00 samlas vi på Mariatorget för ett peppande talar-race med några av våra vassaste representanter och kandidater. Unga Feministers Lisa Palm talar och det gör också Victoria Kawesa, Sissela Nordling Blanco m.fl!

Tillsammans marscherar/dansar/tågar/musicerar vi sedan mot Tantolunden där vi fortsätter firandet där vi i Unga Feminister arrangerar en fet grej.

GÖTEBORG// Vi samlas kl. 11.00 på Järntorget. Vid uppsamlingen håller Soraya Post och Alexandra Byröd tal. Feministiska kören bjuder på sång.

Klockan 12.00 marscherar vi genom Haga, Vasastan och ner för Avenyn till Millenieplatsen där Gudrun Schyman håller tal. Millenieplatsen ligger brevid Storan på Avenyn. Senare under dagen, från kl 15 - 19 kommer det hållas tal och pågå olika aktiviteter i Brunnsparken.

UPPSALA// Vi samlas i Slottsbacken klockan 12:30. Därifrån avgår sedan demonstrationståget klockan 13:00 mot Stora torget där det kommer att hållas tal. Feministiskt initiativ i Uppsala anordnar för första gången ett 1 maj-tåg! Under parollen "Intersektionell solidaritet - ingen klasskamp utan feminism" demonstrerar vi tillsammans!

MALMÖ + LUND// Vi börjar dagen klockan 11:00 med att demonstrera med F! och Unga Feminister Lund i Lund och avslutar i Malmö där vi picknickar med Feministiskt initiativ Malmö. Mer info på Unga Feminister Malmös FB-sida!

Som det enda partiet med en fullvärdig intersektionell analys har Feministiskt Initiativ verktygen för att åstadkomma en välbehövlig förändring: social rättvisa, internationell solidaritet, jämlikhet och jämställdhet.

VÄLKOMNA! <3