Engagera dig

Det finns många sätt att engagera sig i Unga Feminister och driva den feministiska kampen framåt.

Du kan både engagera dig lokalt och nationellt. I någon av våra lokalavdelningar, i något av våra utskott, en skolgrupp eller i den nationella styrelsen. För dig som inte bor nära en stad där det finns en lokalavdelning kan du få hjälp att starta en här (länk).

Du kan även gå med i aktivistbasen! Det är ett sätt att samla medlemmar som vill vara aktiva på sina egna villkor. Där tipsar vi om demonstrationer, aktiviteter och nätkampanjer som vi anordnar. Utöver det finns även diskrimineringsombud, kansliet och andra nationella uppdrag. Oavsett om du är nyfiken på feminism och bara vill komma på ett möte eller om du älskar organisationsarbete och vill gå med i ett utskott så säger vi, välkommen till Unga Feminister!

Bli medlem

Om du vill bli medlem, klicka på den stad du bor i eller som ligger närmast för att bli medlem i någon av våra lokalavdelningar. Om du inte bor i någon av städerna får du klicka på den som är närmast.

Läs mer

Hantering av personuppgifter

Din personliga integritet och hantering av dina personuppgifter är viktigt för oss. Därför är vi angelägna om att de uppgifter som vi samlar in om dig i samband med att du blir medlem lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt som är i enlighet med dataskyddslagstiftningen. För att du ska känna dig trygg med hur Unga Feminister hanterar dina uppgifter vill vi berätta för dig vad som gäller. Vi uppmuntrar dig följaktligen att läsa igenom följande information om hur vi hanterar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Läs mer

Ny som medlem?

Varmt välkommen till det rosa genombrottet! Vad kul att just du hittat hem hit! Vill du veta mer om oss, vår politik och hur du kan vara med och bidra under valrörelsen? Här talar våra valtalespersoner Emily, Hedda och Hanna om Unga Feministers valrörelse, politiken som kommer att stå i fokus och hur du kan vara med i kampen. Spana in denna film!

Läs mer

Starta lokalavdelning

Finns det ingen lokalavdelning där du bor än? Då får vi se till att vi startar upp såklart! Det är inte alls svårt och dessutom roligt! Här kommer en liten kom igång-hjälp.

Läs mer

Starta skolgrupp

Är du feminist och går i grund- eller gymnasieskola? Nu har du möjlighet att organisera dig tillsammans med andra feminister på din skola! Skolgrupperna är ett nytt sätt för fler unga feminister att bedriva lokal politik och lokala aktiviteter i och utanför skolan.

Läs mer

Stöd oss

STÖD DET FEMINISTISKA GENOMBROTTET!

Läs mer

Lokala aktivistgrupper

Under 2017 öppnades Unga Feministers aktivistbas. Aktivister kan engagera sig på många olika sätt, bland annat tillsammans med andra aktivister lokalt. Det här är våra två lokala aktivistgrupper.

Läs mer

För aktiva

Läs mer