DET BÖRJAR MED DIG!

Lokalavdelningar

Klicka på den stad du bor i eller som ligger närmast, eller välj 'nationell' om du är osäker.

Läs mer

Utskott

Engagera dig på nationell nivå

Läs mer

Ny som medlem?

Varmt välkommen till det rosa genombrottet! Vad kul att just du hittat hem hit! Vill du veta mer om oss, vår politik och hur du kan vara med och bidra under valrörelsen? Här talar våra valtalespersoner Emily, Hedda och Hanna om Unga Feministers valrörelse, politiken som kommer att stå i fokus och hur du kan vara med i kampen. Spana in denna film!

Läs mer

Starta lokalavdelning

Finns det ingen lokalavdelning där du bor än? Då får vi se till att vi startar upp såklart! Det är inte alls svårt och dessutom roligt! Här kommer en liten kom igång-hjälp.

Läs mer

Starta skolgrupp

Är du feminist och går i grund- eller gymnasieskola? Nu har du möjlighet att organisera dig tillsammans med andra feminister på din skola! Skolgrupperna är ett nytt sätt för fler unga feminister att bedriva lokal politik och lokala aktiviteter i och utanför skolan.

Läs mer

För aktiva

Unga Feminister har ett internt kommunikationsforum för aktiva.

Läs mer

Hantering av personuppgifter

Din personliga integritet och hantering av dina personuppgifter är viktigt för oss. Därför är vi angelägna om att de uppgifter som vi samlar in om dig i samband med att du blir medlem lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt som är i enlighet med dataskyddslagstiftningen. För att du ska känna dig trygg med hur Unga Feminister hanterar dina uppgifter vill vi berätta för dig vad som gäller. Vi uppmuntrar dig följaktligen att läsa igenom följande information om hur vi hanterar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Läs mer

Stöd oss!

Stötta den feministiska kampen

Läs mer

Välkommen på rikstkonferens 2019

Vad: Unga Feministers rikskonferens och extra insatt årsmöte När: 27-28 september Var: Malmö Vilka: alla våra lokalavdelningar, skolgrupper, aktivister och medlemmar

Läs mer