Uppsala

Bli medlem

Styrelsen

SAMMANKALLANDE
Hej! Jag heter Martin Guvå, jag pluggar andra året på det samhällsvetenskapliga programmet på rosendalsgymnasiet med inriktningen internationell politik . I UF!U sitter jag som sammankallande , vilket betyder att jag leder mötena. På fritiden gillar jag att vara med mina vänner, rita, och titta på serier.

 

EKONOMIANSVARIG
Hej! Jag heter Urte Bileviciute, är 17 år och går andra året på samhällsprogrammet med internationell inriktning Rosendalsgymnasiet. I Unga Feminister Uppsala är jag ekonomiansvarig, alltså den som ser till att allt står rätt till med pengarna. För mig är samhällsengagemang väldigt viktigt och förutom mitt engagemang i UF!U är jag också engagerad i elevrörelsen. När jag inte springer runt på möten eller skriver protokoll tycker jag om att träna eller mysa med en bra bok. Om ni vill se nice rosa bilder kan ni följa mig på instagram: urtebileviciute

 

WEBB/PRESS
Hej! Jag heter Thea Ahlgren, är 19 år och går sista terminen vid Rosendalsgymnasiet, där jag läser det samhällsvetenskapliga programmet. Jag sitter som webb- och pressansvarig för Unga Feminister Uppsala och det är mig duhör av dig till angående våra olika profiler på diverse medieplattformar. I övrigt tycker jag om att dricka kaffe och läsa. Instagram: _theajohanna

 

STYRELSELEDAMÖTER
Hej mitt namn är Esther Reusser och jag är 17 år och går mitt andra år på Rosendalsgymnasiet. Jag sitter som styrelseledamot i Unga Feminister Uppsala. På fritiden spenderar jag tiden med min familj och vänner, pysslar och kollar påserier.

Hej! Jag heter Mathilde Rikner och studerar andra året på samhällsvetenskapliga programmet på Lundellska skolan med inriktning på beteendevetenskap. Jag sitter som styrelseledamot i UF!Us styrelse och hjälper och tycker till när det behövs. Är öppen för konversation!

 

MEDLEMSANSVARIGA
Hej! Mitt namn är Miriam Brandt och jag går första året på Sam/Journalistikprogrammet på Rosendalsgymnasiet. När jag inte socialiserar mig gillar jag att läsa, måla, lyssna på musik och kolla på serier. Vi som är medlemsansvariga i styrelsen är Miriam och Tyra. Det är vi som har koll på alla medlemmar och ser till att alla trivs, kort sagt.

Hej! Jag heter Tyra och sitter som medlemsansvarig med Miriam.

SEKRETERARE
Hej! Jag heter Elsa Göthlin, är 17 år, och läser mitt andra år på sam-journalistiskprogrammet på Rosendalsgymnasiet. På fritiden lyssnar jag på P3 Dokumentär, ser på På spåret, och läser. Det bästa jag vet är ideellt engagemang, Maskinen, och feminism.