Post Image

Postades: oktober 24, 2018


Känner du som vi att efter en fartfylld och intensiv valrörelse blev det plötsligt väldigt tomt den 10 september? Inga problem! Efter två månader av välförtjänt vila ta vi nya tag och siktar mot nya utmaningar och självklart ska du vara med. Därför bjuder vi nu in till Unga feministers politiska rehab, en dag då vi samlas och organiserar oss. Vi kommer prata lokalt engagemang, det kommande Europaparlaments valet och bereda feministisk europaparlamentarisk politik.

Här anmäler du dig till Unga Feministers politiska rehab 2018 den 10 November. Evenemanget är gratis och vi fixar mat/fika under dagen. Sista anmälningsdag är 7 November 2018.

--> ANMÄL DIG HÄR <--

För att delta på mötet behöver du vara medlem i Unga Feminister. Det kan du bli här.

➪ DATUM & PLATS
Unga feministers politiska rehab 2018 kommer hållas i Stockholm, den 10 November mellan klockan 11 och 17 och vi kommer hålla till på vårt kansli. Exakt adress skickas ut i bekräftelsemailet.

➪ RESA TILL STOCKHOLM
Tänk på att boka biljetter så snart som möjligt för att få tag i billigare biljetter! Vi kan inte ersätta hela resan, men en del av biljettpriset. För mer information om hur du hur mycket du kan få i reseersättning ska du höra av dig till ekonomi@ungafeminister.se. Utbetalning av reseersättning sker efter mötet. För att få reseersättning ska du ha bokat det billigaste möjliga alternativet samt mest klimatvänligt. Kom ihåg att spara kvitton!
Vi uppmanar också lokalavdelningar som har möjlighet att hjälpa till med sina medlemmars resor ska göra det så att så många som möjligt kan komma.

➪ BOENDE
Vi kan tyvärr inte erbjuda boende den här gången, och ser helst att en kanske åker till Stockholm över dagen eller bor hos någon som en känner. Såklart är vi dock måna om att så många som möjligt ska kunna delta på detta möte och skulle boende vara en av anledningar till att en inte kan komma så hör av dig till medlem@ungafeminister.se, så gör vi vårat bästa för att lösa det.

➪ FRÅGOR?
Vid frågor, kontakta medlem@ungafeminister.se eller skicka iväg ett meddelande till oss på Instagram eller Facebook!

➪ OBS! AVANMÄLAN
Sista avanmälningsdag är den 7 november. Det är viktigt att avanmäla sig om en få förhinder och inte kan komma, så vi vet hur många vi blir så vi kan göra det så bra som möjligt för alla deltagare. Avanmälan skickas till medlem@ungafeminister.se