Post Image

Postades: mars 23, 2018


Är du taggad på rosa valrörelse 2018? Det är vi! Här anmäler du dig till Unga Feministers valupptakt 2018 och rikskonferensen 15-17 juni i Falun. Evenemanget är gratis och vi står för mat och boende. Sista anmälningsdag är 27 maj 2018.

Rikskonferensen är Unga Feministers högst beslutande politiska möte. I år kombineras rikskonferensen med upptakt inför valrörelsen som drar igång under sommaren. Det här vill du inte missa!

För att delta på valupptakten och rikskonferensen behöver du vara medlem i Unga Feminister. Bli det här!

 

➪ HANDLINGAR 

Presenteras på rikskonferenssidan den 23 maj. Här hittar du även all praktisk information som du som deltagare behöver.  

 

➪ VARFÖR DELTA?

Under rikskonferensen kommer du att vara med för att anta ny politik, preppa valrörelse, få insyn i vår politik, delta på exklusiv feministfest och träffa nya vänner. Det blir kul!

 

➪ DATUM & PLATS

Valupptakten och rikskonferensen 2018 kommer hållas i Falun, mellan den 15-17 juni. Vi kommer att meddela anmälda deltagare närmre konferensen om vart vi kommer att vara samt tider för helgen. 

 

➪ RESA TILL FALUN 

Tänk på att boka biljetter i tid för att få tag i billigast biljetter! Vi kan inte ersätta hela resan, men en del av biljettpriset. För mer information om hur du hur mycket du kan få i reseersättning ska du höra av dig till ekonomi@ungafeminister.se. Utbetalning av reseersättning sker efter valupptakten och riskkonferensen. För att få reseersättning ska du ha bokat det billigaste möjliga alternativet samt mest klimatvänligt.

Tips på olika bolag du kan boka resa via:
http://www.sj.se
https://www.swebus.se/
http://xtrafik.se/
https://masexpressen.se/
http://www.dalatrafik.se/

 

➪ FRÅGOR?
Vid frågor, kontakta medlem@ungafeminister.se eller skicka iväg ett meddelande till oss på Instagram eller Facebook!

 

➪ OBS! OBLIGATORISK AVANMÄLAN!

​Sista avanmälningsdag är den 10 juni, därefter kommer en avanmälningsavgift om 800 kronor, vilket motsvarar självkostnadspris. Detta för att kompensera för boende och mat som vi har betalat för dig. Avanmälan skickas till medlem@ungafeminister.se​

 

TILL ANMÄLAN