Nu är Rikskonferensen 2015 fullbokad!

Rikskonferensen är Unga Feministers nationella plattform för alla medlemmar. Dagen kommer bjuda på föreläsningar, workshops och spännande möten med andra Unga Feminister. Dagen avslutas med underhållning och hemliga gäster. Detta är helt enkelt en dag ni inte vill missa! Under dagen möter vi bland andra Soraya Post, Aleksa Lundberg, Mowgli och Taste the Floor. 

Projektet finansieras med stöd från MUCF och syftar till att att främja utvecklingen av en bred plattform för Unga Feminister genom att unga får utbildning i föreningskunskap, mötesteknik och att bemöta härskartekniker inom organisationer. Syftet är också att få fler unga att engagera sig i jämställdhetsfrågor, oavsett sätt.

Unga Feminister har möjlighet att bistå med reseersättning till och från arrangemanget. Vi står även för mat och boende natten mellan lördag och söndag. 

Söndagen den 14 juni bjuder vi in alla våra lokalavdelningar och aktivistgrupper till en styrelsedag. Mer information om denna fås via mail. Har du frågor? Kontakta projektledare Sandra Frost på sandra.frost@ungafeminister.se. 

Väl mött!

#UFIKONF15

 

Länkar:

Facebookeventet