SÖK JOBB HOS UNGA FEMINISTER!

Nu söker vi en verksamhetsutvecklare och en organisationssekreterare placerade på vårt kansli i Stockholm. Ansökningar behandlas löpande och sista ansökningsdag är 16 april. Tillträde är 16 maj eller enligt överenskommelse. 

Unga Feminister är ungdomsförbund till Feministiskt initiativ. Vi står bakom Fi:s politik, men har också ett eget politiskt program. Organisationen riktar sig till unga mellan 13-26 år. I organisationen finns en nationell styrelse med fyra utskott, ca åtta lokalavdelningar, några skolgrupper och aktivister. På kansliet i Stockholm sitter två anställda för Unga Feminister, samt en anställd för Feministiskt initiativ Storstockholm. 

I Unga Feminister tillämpar vi kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa en rekryteringsprocess fri från diskriminering. Det innebär att vi inte tar emot CV eller personliga brev. Istället fyller du i ett ansökningsformulär där du besvarar vissa frågor som är relevanta för tjänsten. I samband med detta lämnar du även in ett arbetsprov. Efter det följer intervjuer i två steg innan tjänsterna tillsätts. Har du några frågor om rekrytering eller tjänsterna är du välkommen att kontakta rekrytering@ungafeminister.se

Arbetet i Unga Feminister är händelserikt och utvecklande. Vi är en rörelse som växer snabbt och som ständigt möter nya utmaningar.

Vi ser fram emot att se just din ansökan! 

 
IMG_5445red copy.jpg

BLI ORGANISATIONSSEKRETERARE

Som organisationssekreterare kommer du ha ett övergripande operativt och administrativt ansvar som är kopplat till evenemang, bidragsansökan och budget- samt redovisningsfrågor. Dessutom kommer du att vara projektledare för projektet Kommunpolitisk skola. Du kommer även vara arbetsledare åt organisationens praktikanter, som arbetar för kommunikation.

VU.png

BLI VERKSAMHETSUTVECKLARE

Som verksamhetsutvecklare kommer du vara en viktig del att utveckla och stödja Unga Feministers gräsrotsrörelse. I tjänsten ingår det att stödja och tillsammans med lokalavdelningar, skolgrupper och aktivister genomföra projekt, årsmöten, utbildningar och kampanjer. Verksamhetsutvecklaren fungerar som ett stöd till lokalavdelningarnas och skolgruppernas arbete. Som verksamhetsutvecklare kommer du även arbeta tillsammans med vår organisationssekreterare och nationella styrelsen.