Datum: 2018-07-26

Häng med oss på Pride! Unga Feminister tar plats på Europride i Stockholm! Pride är politik, allvar och kamp. Kom och träffa oss i Pride Park Ung, Pride House och självklart i Prideparaden – alla event hittar du nedan:

►►►► STOCKHOLM 1-4 AUGUSTI► PRIDE PARK – SNACKA POLITIK MED OSS
Under veckan finns vi på plats på Pride Park i Feministiskt initiativs tält. Kom och snacka antirasistisk och feministisk politik med oss. Lördagen 4 augusti tar vi över tältet helt och bjuder in till lördagsfestligheter! 
Pride Park ligger på Östermalms IP. Vi öppnar vårt tält onsdagen den 1 augusti och stänger det på lördagen. OBS! det kostar tyvärr att komma in på Pride Park.► PRIDE PARK UNG – VAR MED OCH FORMA FRAMTIDENS SEXUALUNDERVISNING
Onsdag, 1 augusti, klocka 18:00-18:45 i Pride Park Ung 
Workshop: Vi behöver en sexuell revolution! Idag ser vi en sexualundervisning som är heteronormativ, biologisk och könsbinär. Så kan vi inte ha det! Vi behöver en sexualundervisning för hela klassrummet.► PRIDE HOUSE – SAMTAL OM SKOLAN PÅ BLODIGT ALLVAR
Torsdag, 2 augusti, 15:00-15:45 i Pride house 
För unga normbrytande personer så är det ingen ovanlighet att mötas av kränkande behandling i skolan. I skolan skapas och återskapas trånga ramar för hur du bör vara och hur du inte bör vara. Transfobi, homofobi, funkofobi, rasism, sexism får unga möte i klassrummet och på fritiden. Hur ska skolan bli en trygg plats för elever? 

Samtal med Mayson Persson från RFSL ungdom, KG Pride, Hedda Tingskog från Unga Feminister. Moderator för samtalet är Lisa Palm, Feministiskt initiativ Stockholm. 
OBS! det kostar tyvärr att komma in på Pride House. ► PRIDEPARADEN – DANSA & MANIFESTERA MED OSS
Lördag, 4 augusti, klockan 13:00
Dans, kamp och politik – Unga Feminister tar självklart plats i paraden och vi vill gå med dig! Vi kommer att gå i Feministiskt initiativs del i tåget. Tåget avgår 13:00 från Kungsholmstorg och är framme vid cirka 16:00 vid Östermalms torg.