Äntligen är det dags för rikskonferens och extrainsatt årsmöte!
Den 23-25e oktober ses vi i Umeå! Utöver att diskutera fram ny politik ska vi välja in nya personer till vår nationella styrelse, utskotten och valberedningen. Vi ska även ha massa roliga aktiviteter, såsom biokväll och nattaktion mm, och allt kommer följa vårt tema för helgen:  WITCH, BITCH AND FEMINIST. Som ni nog kan ana är temat till viss del inspirerat av halloween som inträffar veckan därpå. Häxor för att de både rent historiskt och i nutid har varit personer, oftast kvinnor som vetat mer än vad samhället velat, besuttit makt, och levt på ett vis som stridit emot det rådande samhällets patriarkala normer. Bitch för att vi inte är rädda för att säga vad vi tycker och kommer inte be om ursäkt för våra åsikter. Feminist för att det är självklart. Vi är alltid feminister och vi är intersektionella feminister. Vår vision om en jämställd och jämlik värld genomsyrar allt vi gör.

Rikskonferensen är ett tillfälle att samlas, träffa aktiva, inspireras av varandra och känna in vilken rörelse vi är en del av. Gamla rävar som helt nya medlemmar, aktiva som följare på instagram – oavsett vilken roll en hittills spelat i den feministiska rörelsen är en varmt varmt välkommen!

Vill du delta?

För att få delta på rikskonferensen måste du vara medlem. Det blir du enkelt här. Är du redan medlem eller blev du kanske medlem nu? Då är det bara att klicka på knappen för att komma till anmälningsformuläret!

Alla kostnader såsom boende, mat och resan står Unga Feminister för. Mer information om plats och boende kommer ut efter anmälan.

Sista anmälningsdag är fredag 9 oktober!